Grupul editorial Nemira sărbătorește 5 ani de Armada printr-un eveniment-experiență dedicat tuturor pasionaților de SF, Fantasy și Thriller

Start

Grupul editorial Nemira sărbătorește împlinirea a 5 ani de activitate a imprintului Armada, cel mai consistent imprint de SF, fantasy și thriller de pe piața românească de carte, cu un eveniment-experiență ce va avea loc marți, 31 octombrie, de la ora 18.00, la Cărturești Fandom Verona.

Cititorii pasionați de titlurile SF, Fantasy și Thriller sunt invitați să ia parte la eveniment într-un decor special inspirat de seria Dune.  Aceștia vor afla secretele apariției în România a romanelor lui Frank Herbert, George R. R. Martin ori Stephen King direct de la editorii lor, vor putea participa la jocuri care le vor pune la încercare cunoștințele din literatura SF și vor putea câștigă premii în cărți. Mai mult, participanții se vor bucura de prezența actorului Ștefan Forir, narator pentru multe dintre audiobook-urile Armada și de cea a coordonatorului colecției, Marian Coman.

Cu peste 200 de titluri publicate de la lansare, Armada îi are în portofoliu pe unii dintre cei mai populari autori ai genului: George R. R. Martin, autorul romanului „Urzeala tronurilor”, Stephen King, maestrul literaturii horror, Frank Herbert, creatorul universul „Dune”, Andrzej Sapkowski, creatorul seriei Witcher, care a stat la baza celui mai popular joc video din lume și mulți, mulți alții.

Celebrarea celor 5 ani de Armada continuă pe tot parcursul toamnei, cu surprize pentru comunitatea de cititori Armada, probabil cea mai mare și mai unită comunitate din această nișă de lectură din România.

Parteneri: Aqua Carpatica, AudioTribe, Cărturești

Ediția actuală

#04, 03/24

O poți cumpăra aici
sau aici
×